Albirea dinților


Albirea Dinților

 

Albirea profesională a dinților în unul dintre cabinetele clinicii noastre din Otopeni, Dental Artis este o procedură dentară foarte simplă. Ea oferă rezultate optime de albire a tuturor dinților din cavitatea bucală, într-un timp extrem de scurt. Disponibilă numai sub supravegherea directă a unui medic dentist, această metodă de albire a dinților a câștigat foarte multă popularitate în ultimii 10 ani. Deși conform statisticilor strict contabile este considerată cel mai scump tratament de albire dentară.
Albirea profesională a dinților poate fi făcută doar de către un medic stomatolog de specialitate. Este periculos pentru sănătatea pacientului ca altcineva care nu este inițiat în arta stomatologiei să ofere această procedură, chiar dacă este cosmetician sau medic de altă specializare.

ALBIREA DINȚILOR ÎN CABINET

În cabinetul nostru, dantura pacientului este albită prin aplicarea unui gel special care se activează sub acțiunea unei lămpi cu o lumină de o anumită frecvență. Tot tratamentul durează numai o oră și jumătate. Tu ai timp ca tu sa te poți relaxa pe scaunul special conceput pentru acest tratament și explora internetul cu ajutorul rețelei noastre WI-FI de mare viteză, sau poți viziona un program TV. Dinții tăi, vor arăta total diferit după. Aceștia pot fi cu până la de patru ori mai albi decât înaintea sosirii tale la clinica noastră(mai deschiși la culoare). Totuși, pentru rezultate surprinzătoare, înainte de procedeu, trebuie să efectuați un detartraj și un periaj profesional. Cu cel puțin 24 h înainte. Astfel gelul se aplică pe o suprafață curată iar rezultatul este fabulos. Dacă doriți să mențineți culoarea albă a dinților după terminarea procedeului, este bine să evitați consumul de alcool și/sau tutun. Acestea depunându-se pe suprafața abia curățată a dintelui. Un interval de până la două zile după tratament, este posibil ca dinții dumneavoastră să prezinte sensibilitate la rece/clad. Puteți combate această stare utilizând o soluție pe bază de fluor pentru clătire orală, obținând astfel și o respirație proaspătă.

before after

Lacul Ursului 22

Otopeni

0770 73 23 55

Programări

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00

Fă o programare

office@dental-artis.ro