Cosmetică dentară

Cosmetica Dentară

Cosmetica dentară se referă la restaurarea si îmbunătățirea frumuseții naturale a zâmbetului clientului. La clinica Dental Artis Otopeni se realizează cu ajutorul unor proceduri efectuate de medicii stomatologi specialiști de la unul din cabinetele noastre. Și asta pentru a obține nu numai un aspect plăcut al danturii în general, dar și un zâmbet larg și de durată. Te-ai săturat să îți ascunzi zâmbetul de privirile prietenilor? Ți-ai dori să faci ceva cu privire la dinții ciobiți, decolorați de alcool sau/și tutun, inestetici sau cei care lipsesc? Răspunsurile la aceste întrebari se regăsesc în estetica dentară.

În timp ce stomatologia tradițională se concentrează pe igiena orală în general, prevenirea și tratarea afectiunilor aferente, estetica dentară se axează doar pe îmbunătățirea aspectului dinților unei persoane. Cu alte cuvinte, stomatologia obișnuita se adresează rezolvării problemelor întâmpinate de pacienți, ce necesită un tratament, în timp ce estetica dentară se bazează pe niște proceduri dorite de pacienți pentru înfrumusețarea aspectului general al zâmbetului.

Trendurile esteticii dentaredinte zambitor

Tehnologia din ziua de azi, din ce în ce mai prezentă în viețile noastre, permite ca pacienții să beneficieze de tratamente mult mai eficiente din punct de vedere estetic, dar și mai rezistente. În plus, stomatologii folosesc tehnici mai sigure și care conservă structura naturala a dinților pe cât de mult posibil.
Estetica dentara folosește câteva tehnologii dintre care cea mai nouă ar fi laserul pentru a realiza anumite proceduri necesare acestui domeniu, totul în cadrul clinicii stomatologice, fără a mai fi nevoie de alți specialiști. De asemenea, pacienții se vor simți  confortabil, deoarece tratamentele se efectuează în perioade scurte de timp, fără a avea parte de durere sau disconfort, anestezia fiind efectuata pentru fiecare procedură.

Lacul Ursului 22

Otopeni

0770 73 23 55

Programări

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00

Fă o programare

office@dental-artis.ro