tehnician dentar dental artis otopeni

Clinica DENTAL ARTIS Otopeni

 

 

 

Cine suntem

Dental Artis  este o clinică stomatologică situată în cochetul orășel Otopeni, chiar lângă aeroportul internațional Henry Coandă. Foarte aproape de capitala României București

Dorim sa învingem preconcepțiile legate de medicina dentară din Europa de Est și să arătăm că profesionalismul nu are granițe.  Dezvoltăm o clinică dentară la nivel tehnologic actual, logistic și organizatoric.

Am fondat această clinică şi echipa din spatele ei special pentru a reuşi să răspundem tuturor solicitărilor pe care le avem de peste hotare. Suntem căutaţi pentru că oferim servicii premium în peisajul clinicilor stomatologice existente în România şi pentru că la Dental Artis pacienţii sunt trataţi într-un mod economic. Realizăm un număr maxim de tratamente într-o şedinţă, astfel încât clienții pleacă după câteva zile cu lucrări complete şi complexe ale statusului dentar.  Toate acestea, doar utilizând cele mai noi și adecvate proceduri medicale ajutătoare.

Atât prin atenția, căldura și profesionalismul medicilor noștri, cât și prin ambientul modern și designul unic al clinicii, facem ca experiența pacienților la noi să fie o stare de relaxare, încredere și siguranță.

Clinica Dental Artis are ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare și monitorizare a pacientilor săi la un nivel premium de calitate.
Noi credem că inovând mereu reușim să creștem și să cizelăm permanent serviciile noastre, țintind de fiecare dată să fim cei mai buni

.

Ce ne dorim

Un singur lucru ne bucură mai mult decât să avem pacienți multumiți: să avem pacienți multumiți ce au încredere în noi! Vino la Dental Artis cu orice tip de urgență stomatologică și cu siguranță îți vom câștiga încrederea! Dental Artis urgente stomatologice în Otopeni, strada Lacul Ursului, numărul 22. Lângă piață. ( 6 locuri de parcare )

Clinică de urgente stomatologice cu program de luni până vineri 10:00-20:00 înființată în anul 2016 . Într-o atmosfera caldă și primitoare vă asigurăm un inalt nivel de eficiență, confort operator si igienă maximă.  Rezolvăm urgențele stomatologice fără programare prealabilă și în aceeași zi. Deținem aparatură și materiale de lucru moderne( germania, s.u.a. japonia) specifice tuturor tipurilor de manevre personalizate medicinei dentare cât și pentru urgențe stomatologice. Echipa este formată din medici tineri și competenți oricând pregatiți pentru orice tip de urgențe stomatologice având ca deziderat îmbunătățirea sănătății dinților dumneavoastra.

Clinica stomatologică Dental Artis oferă servicii de asistență medicală stomatologică normală și de urgență precum și servicii de chirurgie  stomatologică și radiologie dentară avansată  aici găsind personal de înaltă profesionalitate și calitate. Suntem un grup de medici tineri și competenți, aflat oricând la dispoziția dumneavoastra. Deschisă  de luni până vineri 10:00-20:00, clinica Dental Artis are ca principal obiectiv sănătatea dinților dumneavoastră și rezolvarea problemelor stomatologice. Fiecare pacient este înregistrat în baza de date a clinicii. Va avea o fișă stomatologică, astfel încât medicul poate urmări evoluția dumneavoastră pe durata tratamentului și nu numai.

 

 

Read more

Lacul Ursului 22

Otopeni

0770 73 23 55

Programări

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00

Fă o programare

office@dental-artis.ro