Sfatul medicului dentist

Sfatul medicului dentist

Cu toții avem nevoie de sfaturi medicale venite din partea unor specialiști în ceea ce privește stomatologia și afecțiunile ce pot apărea. Cei care nu țin cont de sfatul dentistului întâmpină probleme legate de igiena orală, confruntandu-se adesea cu respirația urât mirositore (halena bucală fetidă), lipsa dinților de pe o arcada sau  parodontoza.

De de cele mai multe ori, oamenii când ajung in faza finală se apelează la medicul specialist în chirurgie dento-alveolară pentru rezecții apicale, adiții osose, înlăturări de granuloame și chisturi etc., ajungându-se și la necesitatea unui implant dentar. De cele mai multe ori, ignorarea necesității consultului periodic de specialitate duce la consecințe mult mai grave, situații în care osul se retrage complet iar adiția artificială nu mai reprezintă o soluție, autogrefa (prelevarea osului din propriul șold) fiind singura cale pentru repunerea dinților pe arcadă.

Sfatul cel mai important pe care îl oferă medicii de la clinica stomatologică Clinica Dental Artis Otopeni este să nu amânați vizita la stomatolog, în care medicul dentist trebuie sa vă consulte, să vă rezolve problemele dentare și să vă facă periodic igienizarea dentară, constând în detartraj cu ultrasunete și periaj profesional, eventual și un AIR FLOW.

Tags:
Share:
1

Lacul Ursului 22

Otopeni

0770 73 23 55

Programări

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00

Fă o programare

office@dental-artis.ro